Corona-editie 2021 update 26/01/2021

Beste bezoekers

We staan alweer aan de vooravond van een zoveelste verandering in deze coronacrisis. Iedereen lijdt enorm onder deze crisis en wij als organisatoren delen uiteraard mee in de malaise. Onder het motto dat het glas altijd halfvol is, willen we als comité toch proberen vooruit te kijken. Vooruitkijken is voor ons het weekend van de Paardenmarkt en de Sint-Gertrudisfeesten 18-21 maart 2021.

Achter de schermen zijn we al maanden hard aan het werken en aan het zoeken naar mogelijkheden en opties om op verder te kunnen bouwen. De goesting is te groot en we willen ons best doen een lichtpuntje te zijn in deze donkere tijden waar we al veel te lang in zitten.

Zeer binnenkort mogen jullie meer info verwachten rond de plannen die we tot uitvoering gaan proberen brengen!

Hou je goed en vooral gezond!

Berichten gemaakt 6

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven