Een grootse interactieve wandel-zoektocht voor jong en oud wordt dit jaar de blikvanger. Deze zal aangevat kunnen worden vanaf 8 maart en zal tot en met het weekend van 21 maart gedaan kunnen worden. We hangen er een leuke wedstrijd aan vast waarbij tal van leuke prijzen te winnen zijn.

Een corona-proof en alternatief Orgelconcert wordt georganiseerd. Van 17-21 maart zal de kerk haar deuren openen tussen 9-17 uur. Het Kon. Sint-Ceciliakoor o.l.v. Jonas Albert zal zorgen voor een levendige sfeer, audiofragmenten en allerhande documentatie in de kerk.

De traditionele tekenwedstrijd voor de kleinsten zal ook deel uitmaken van ons programma samen met een gezellige invulling van het eventterrein. Hier gaan we zorgen voor thema plaatsen op het terrein met documentatie over de Paardenmarkt doorheen de geschiedenis die tijdens het weekend bezocht kan worden.

Op zaterdag en zondag van 10u tot 16u staat “de lege tafel” voor inzameling van droge voeding, verzorgingsproducten, wasmiddelen of poetsproducten in de jeugdlokalen (Prinsenhof) ten voordele van SINT-VINCENTIUS KURINGEN.

Voor meer info en de laatste updates kan je steeds terecht op onze website en Facebookwww.facebook.com/paardenmarktkuringen

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven