Onze organisatie


Traditioneel wordt de Paardenmarkt altijd op de 1e zaterdag vanaf 17 maart georganiseerd. De oorsprong hiervan kan je via ons historisch verhaal lezen. We zijn een non-profit organisatie die zich ertoe verbindt een eeuwenoude traditie in ere te houden ter nagedachtenis van de patroonheilige Sint-Gertrudis. Dit wil zeggen een gratis en zeer gevarieerd event met allerhande animatie voor jong en oud.

Oorspronkelijk was er vroeger alleen maar de Paardenmarkt. In de loop der jaren zijn er verschillende (rand) evenementen bij gekomen waardoor het Paardenmarkt weekend een 4-daags event is geworden: de Sint-Gertrudisfeesten!

De paardenjaarmarkt is hiervan traditioneel het hoofdevent met als aanvulling: het orgelconcert (donderdag in de kerk), Friday Night ‘A Benefit Night’ (vrijdag in de tent), Ambidance (zaterdagavond in de tent) en een zondaginvulling (indien van toepassing). Voor deze events zijn er telkens eigen organisaties maar werken we zoveel als mogelijk samen. Voor de zondag zijn we momenteel nog op zoek naar een nieuwe partner om een invulling te geven. Graag meer praktische info? info@paardenmarktkuringen.be

“Iedere organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers”

Voor de Paardenmarkt:
We zijn een organisatie die blijft evolueren en daarom zijn we dus ook continu op zoek naar nieuwigheden, opportuniteiten en leuke ideeën dus:
Heb je een vraag? Heb je een leuk idee voor ons event? Wil je jezelf voorstellen? Wil je partner/sponsor worden?
Je kan ons bereiken via: info@paardenmarktkuringen.be of via Facebook

Het Paardenmarktcomité:

Deprez Martijn
Herck Robby (Voorzitter)
Gijbels Bart (Ondervoorzitter – Secretaris)
Gilis Kristof
Houbrechts Brecht (Penningmeester)
Lambrechts Lenny
Van Gestel Kenneth

Erevoorzitters:

Lambrecks Bart
Lambrecks Roger (+)
Geelen Rik (+)
Gilis Valère (+)

Met dank aan onze sponsors:Uw partner in Vastgoed!Dankzij de Paardenmarkt korting op je mazout bij Bruno Mazout!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven