Ons showterrein: groter en spectaculairder dan ooit tevoren! 2024 belooft het drukst bezette programma te hebben in heel de geschiedenis. Om 8u30 blazen de Jachthoornblazers traditioneel het terrein voor geopend en vanaf 9u20 zullen er non-stop animatie en demo’s te beleven zijn tot 15u.

Op het Programma:

 • Roofvogeldemonstratie door Valkerij Dominique
  • Al sinds 1995 brengt Dominique op een uiterst professionele en educatieve wijze roofvogeldemonstraties op internationaal niveau en geeft hierbij meer inzicht in dit immaterieel cultuurhistorisch gegeven. Spektakel gegarandeerd bij deze ‘sky-catcher’ en een perfecte match met ons event! Meer info: https://www.valkerij-dominique.be/

Paardendemo’s

  • Vaste en onmisbare kost op ons event! Professionalisme en wederzijdse liefde met het paard ten top bij iedere beoefenaar van een onderdeel met paarden. We zijn dan ook weer zeer blij om een uitgebreid aanbod te kunnen tentoonspreiden.
  • Een uiterst intieme pas-de-deux wordt u verzorgd door André Geeroms en partner. Beiden gepassioneerd en verregaand gediplomeerd brengen zij een geweldig stukje dressuur! Meer info: https://www.alsfluisterenniethelpt.be/

  • Wat een performance en energie stralen ze uit met en op het paard! We verwelkomen dan ook altijd zeer graag het Power and Pride Trick riding team! Dit jaar zal er zelfs een extra vurig element toegevoegd worden!

  • Welsch pony en cobs zijn een zeer mooi ras. We krijgen een presentatie gegeven door het ‘Koninklijk Belgisch Welsh pony & Cob stamboek’. Er zal een presentatie gegeven worden van al de verschillende ‘secties’ ( A – B – C – D & WPBR ), zowel bereden als ‘aan de hand’. Met dieren en houders van over het hele land belooft dit een geweldige ontdekking te worden!

 • Hondendemo’s
  • Onze meest bekende en trouwe viervoeters deden 2 jaar geleden hun intrede en zijn inmiddels ook niet meer weg te denken uit het programma. Met demo’s van wel 3 hondenscholen komen heel wat onderdelen uit het gamma aan bod. We danken alvast opnieuw de fijne samenwerking met onze plaatselijke hondenschool De Trouwe Vriend en 2 hondenscholen uit Kiewit: de Hasseltse Gebruikshondenvereniging met gehoorzaamheid en IGP gebracht door Kringgroep 48 Hasselt.

We kijken alweer vol enthousiasme en bewondering uit naar deze shows en demo’s!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven